Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Veteriner Fakültesi Oryantasyon Programını Tamamladı

06.10.2022
Üniversitemiz Veteriner Fakültesi 26-30 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlediği bilgilendirme toplantılarıyla oryantasyon programını gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in katılımıyla başlayan oryantasyon haftası programlarının ilk gününde rektörümüz yeni öğrencilerle buluştu. Öğrencileri tebrik ederek konuşmasına başlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ADÜ Veteriner Fakültesi’nin dünyada ve ülkemizde önemli bir marka olduğunu söyledi. Veterinerlik mesleğinin özellikle pandemiyle birlikte öneminin çok daha iyi anlaşıldığını ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Geleceği inşaa ettiğimiz üniversitemizde bilimin ışığında donanımlı bireyler yetiştirerek medeniyetimizin ve dünyamızın gelişimine katkı sunacağız. Biz sizlere güveniyoruz. Yeni akademik yıl hepimize hayırlı olsun.” dedi.     

Oryantasyon haftası boyunca gerçekleşen programlarda, Dr. Öğretim Üyeleri E. Sedat Arslan ve Aysun Gültekin ‘Mesleki Tanıtım’,  Fakülte Dekanı Prof.Dr. Cavit Kum ve Fakülte Sekreteri Murat Durmaz ‘Fakülte Hakkında Genel Bilgilendirme’, Öğr. Gör. Cevher Atıgan ‘Merkez Kütüphanesi Tanıtımı’, Araş. Gör. Firuze. T. Yavaş, M. Onur Ak, Yiğit Seferoğlu ile Öğr. Gör Alanur Bakır ‘Okul Tanıtım Turu’, Kulüplerden Sorumlu Öğretim Üyeleri tarafından ‘Kulüp Tanıtımları’, Psikolog Evrim Güreşen ‘Üniversite Gençlik Sorunları Araştırma Merkezi Tanıtımı’, Sosyolog Selda Aksoy Yetkin ‘Üniversite Kariyer Eğitim Merkezi Tanıtımı’, Doç. Dr. Göksel Erbaş, Öğr. İşleri Kadriye Yeşilsu ve Burcu Uysal ‘Uygulamalı OBİS (Öğrenci Bilgi Sistemi) Programı Tanıtımı’ ve ‘OBİS Programı ile Uygulamalı Ders Kaydı’, SKS Daire Başkan Vekili Faruk Uludağlı ‘Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tanıtımı’,  Vet. Hek. Cemil Şahin, “Aydın Veteriner Hekimleri Odası Tanıtımı”, Doç. Dr. Uğur Parın ‘Biyogüvenlik Kurulu Sunumu’ ve Prof. Dr. Selim Sekkin ‘Akreditasyon Kurulu Sunumu’gibi konularda yeni öğrencileri bilgilendirdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN