Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Veteriner Fakültesi Akademik Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

19.04.2018
Üniversitemiz Veteriner Fakültesi 2018 Yılı Akademik Genel Kurulu, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın katılımıyla 16 Nisan 2018 tarihinde aynı gün açılışı da yapılan Veteriner Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Fakültede düzenlenen kahvaltının ardından Akademik Genel Kurul toplantısına geçildi.

Kurula, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan ve Fakülte personeli katıldı.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Ömer Göksoy, fakültenin mevcut durumu, kısa ve uzun vadede yapılacak işler ile ilgili bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın, akademik personelimizin taleplerini dinlemesi ve sorularını cevaplamasının ardından,ruhsatı alınan Deney Hayvanları Üretim ve Araştırma Merkezi ile re-organize edilen at operasyon salonunun açılışları gerçekleştirildi.Program, yeni alınan mikroskoplarla zenginleştirilen mikroskop salonları ve kimya laboratuvarının gezilmesi, öğrenci topluluğu Kanat-Ger’inziyaret edilmesi ve kampüs turu ile son buldu.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN