Veteriner Fakültemiz TVHB Hizmet Ödülüne Layık Görüldü

10.05.2017
Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVBH) tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, Avrupa Veteriner Hekimliği Eğitimi Veren Kuruluşlar Birliği (EAEVE)’nce, Eğitimde Bilimsel Eşdeğerliliği onaylanan Üniversitemiz Veteriner Fakültesi, 29 Nisan 2017 tarihinde Ankara’da düzenlenen törende ‘2017 Yılı TVHB Hizmet Ödülüne’ layık görüldü.

Anıtkabir ziyaretinin ardından, Türkiye Jokey Kulübü 75. Yıl hipodromunda devam eden törende, ‘2017 Yılı TVHB Hizmet Ödülü’ takdim edildi. Ödül törenine Veteriner Fakültesi adına Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Çetin katıldı.

Prof. Dr. Hayrettin Çetin törende yaptığı konuşmada, öncelikle EAEVE sürecinde emeği geçenlere, bu ödülü Veteriner Fakültesine layık gören TVHB Başkanı Talat Gözet ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Fakültemizi ve emeği geçenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.