Vefatının 77. Yıl Dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Andık

10.11.2015
Vefatının 77. Yıldönümü 10 Kasım 2015 tarihinde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda düzenlenen törenle anıldı.

Törene Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Genel Sekreter V. Uzman Mustafa Aslan’ın yanı sıra fakülte dekanları, akademisyenler, daire başkanları, idareciler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan tören, Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü Öğretim Elemanları Doç. Dr. İrade Abbasova, Yrd. Doç. Dr. Özlem Akkaynak, Yrd. Doç. Dr. Ceren Saygı, Okutmanlar Aslı Yücedağ, Olcay Şahin, Çağdaş Akıncı, Aytekin Kandemir, Devrim Yeşilpınar ve İsmail Çakır tarafından seslendirilen Atatürk’ün en sevdiği şarkılar dinletisinin ardından son buldu.