Valimizden Rektörümüze İade-i Ziyaret

02.08.2017
Yeni Valiler Kararnamesi ile Aydın Valisi olarak atanan Yavuz Selim Köşger, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a 1 Ağustos 2017 tarihinde iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan Üniversitemizdeki gelişmeler ve planlanan yatırımlar hakkında Valimiz Yavuz Selim Köşger’e bilgiler verdi. Bircan; “Her geçen gün büyüyen 65 bin kişilik kocaman bir aileye sahibiz, bu aile Aydın iline sosyal ve ekonomik olarak katkı sağlayan Aydın’daki en büyük kamu kurumlarından birisidir, bu kurumun değişimi ve gelişimi için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Vali Köşger de Üniversite ile iş birliği içinde birçok proje yürütmeyi planladıklarını söyleyerek, Üniversitenin Aydın’a sunduğu katkılardan dolayı Rektörümüze teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan Vali Köşger’e yeni görevinde başarılar dileyerek, üniversitemiz hediyelerini takdim etti.