Valimiz Ömer Faruk Koçak ile Brifing Toplantısı Gerçekleşti

23.11.2016
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, 17 Kasım 2016 tarihinde İlimiz Valisi Ömer Faruk Koçak’ın katıldığı toplantıda bir brifing verdi.

Başhekimlik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya,  Rektör V. Prof. Dr. Recai Tunca, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Demirağ, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Ayhan Aköz , Yrd. Doç. Dr.Yusuf  Kurtulmuş, Yrd.Doç.Dr.Vahit Yıldız ve Başmüdür V. Filiz Görsen  katıldı.

Yrd. Doç. Dr. Kapçı, toplantıda hastanemiz  genel fiziki şartları, personel sayıları ve istihdam türleri, hastane mali göstergeleri, yeni hizmete başlayan birimler ve üniversite hastanelerinin genel  sorunları hakkında bilgi verdi.