Vali Yavuz Selim Köşger’den Rektörümüze Ziyaret

06.02.2019
Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger 6 Şubat 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir İlimizin en büyük kamu ailesi olan Üniversitenin Aydın’da faaliyet gösteren tüm sektörlere katma değer üreten projelerle destek vereceğini belirtti. Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir,  bilim yuvası olan üniversitelerin üretilen bilginin sahaya yayılması, itici ve geliştirici güç olarak topluma ışık tutması bakımından önemli misyonu olduğuna dikkat çekerek vatandaşların bu bilgiden istifade etmesi için tüm paydaşların bir arada olduğu projelere hayat vereceklerini söyledi.

İlimiz Valisi Yavuz Selim Köşger, İlimizin kalkınmasına yönelik ikili iş birliğinin geliştirilmesi ve projelerin hayata geçirilmesi için ilimizin en büyük kamu ailesine ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.