Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizin de Paydaşı Olduğu YÖK SANAL FUAR 2022 Başladı

02.08.2022
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından tercih yapacak adaylar için üniversitelerin ve programlarının tanıtılmasına yönelik dijital ortamda planlanan ve Üniversitemizin de içinde bulunduğu "Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022’ adıyla düzenlenen fuar, 1 Ağustos 2022 tarihinde başladı. Fuar 3 Ağustos 2022 tarihine kadar açık kalacak.

İlki 2020 yılında düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleşen öğrencileri ve ailelerini sanal ortamda üniversiteler ile buluşturmak amacıyla yapılan fuarda, Üniversitemiz 1. Salondaki sanal standında tanıtım etkinlikleri ile öğrencileri ağırlayacak.  

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, fuarın çok önemli bir öğrenci buluşması olduğunu belirterek, “Bu konuda Yükseköğretim Kurumu çok önemli bir hizmeti gerçekleştiriyor. YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın Erol Özvar, tüm toplantılarda nitelikli eğitimle, donanımlı ve bilinçli bireylerin medeniyetimizin ihyası konusunda her zaman desteklenmesi gerektiğinin altını çiziyor ve bu konuda üniversitelerin gençlere yapacağı yatırımın geleceğimize, medeniyetimize olacağını her fırsatta vurguluyor. Bizler, üzerimize düşen görev ve sorumlulukla her zaman gençlerimizin yanında ve destekçileriyiz. Medeniyetimiz; gençlerimizin kıymetli çalışmalarıyla daha da yükselecek.” dedi.

Üniversite tercihi yapacak gençlere yükseköğretim kurumları, programlar, bölümler, konaklama ve burs imkânları, sosyal ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere yükseköğretim potansiyelinin ve öğrencilere sunulan imkanların anlatılmasının hedeflendiği YÖK Sanal Fuar 2022’ye öğrenciler https://sanalfuar.yok.gov.tr/ adresi üzerinden ulaşılabilecek.

YÖK Sanal Fuarı Ziyaret Etmek İçin Tıklayın

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN