ÜNİVERSİTEMİZE PIRPIRLAR VİTAMİN GETİRDİ

15.12.2016
Üniversitemiz İktisadi ve İşletme Müdürlüğü tarafından faaliyete geçirilen Pır Pır Vitamin (Taze meyve ve meyve suyu) araçları, 5 Aralık 2016 tarihinde Üniversitemiz Hastanesi önünde hizmet vermeye başladı.

Üniversitemiz Hastanesi Poliklinikleri önünde iki adet bulunan Pırpır Vitamin araçlarında taze sıkma portakal suyu, nar suyu, havuç suyu, elma suyu ve karışık meyve suları ile Üniversitemiz personelinin yanı sıra öğrencilerimize ve Hastanemize gelen vatandaşlara hizmet verilecek.
Üniversitemiz İktisadi ve İşletme Müdürü Cumali Yiğit, değişik tasarımlarıyla araçların ilgi odağı olduğunu belirterek, amaçlarının kampüs içerisinde herkese doğal ve taze ürünleri sunmak, kaliteli, sağlıklı ve uygun fiyatlı hizmet vermek olduğunu söyledi.