Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ÜNİVERSİTEMİZE DUYULAN MEMNUNİYET ARTTI

04.01.2016
Kurulduğu dönemden itibaren gelişimini sürdüren, kendini yenileyen bölümleriyle hasta kapasitesini arttıran Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi, çevre illerden de hastalara hizmet ederek ‘Bölge Hastanesi’ olma yolunda büyük adımlar atıyor.

Birçok hastaya şifa olan Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi; ulusal ve uluslararası alanda yeni başarılara imza atarken ülke genelinde de yaptığı başarılı operasyonlarla Ege Bölgesi’nde bir marka olma yolunda ilerliyor.

Son dönemde ise Üniversitemizden hizmet alan vatandaşlarımız memnuniyetlerini gönderdikleri mektuplarla hatta gazeteye verdikleri ilanlarla gösteriyorlar. Son olarak 23 Aralık 2015 tarihinde Hâkim Hakkı Hakan ALANUR Üniversitemizden duyduğu memnuniyet dolayısıyla gazeteye ilan vererek Üniversitemize teşekkür etti. Özlem KIRCALLI ise 20 Aralık 2015 tarihinde Üniversitemize gönderdiği mektupta Hastanemizin verdiği hizmetlerden memnuniyetini dile getirdi.

İskenderun Hâkim’i olan Hakkı Hakan ALANUR Aydın Denge gazetesine verdiği ilanda, babası Mehmet ALANUR’un hatalı kullanılan ilacın, kemik iliğini baskılaması sonucu bağışıklık sisteminin çökmesi ve iç kanama geçirmesi nedeniyle Üniversitemiz hastanesinde ALANUR’a endoskopi ve kolonoskopi yapıldığını anlattı. ALANUR, “Tedavi sırasında ve sonrasında saygıdeğer doktorlarımızın, değerli sağlık çalışanlarımızın ve güvenlik görevlileri dâhil bütün personelimizin samimi, sıcak ve güler yüzlü davranışlarından, insanın kendini emin ellerde, güven içinde ve özel hissetmesi için mutlaka özel hastaneye gitmesinin gerekli olmadığını gördüm. Aynı dönemde gerek dizimdeki meniskopati rahatsızlığı gerekse eşimin rahatsızlığı nedeniyle yapılan tedavi ve kontrollerimiz sırasında da benzer şeyleri hissettim. Kamu hizmeti alan insanlar genellikle hatalar konusunda seçici olup bunları şikâyet etme yolunu seçerler: Ben ise duyduğum memnuniyeti sizlerle paylaşmak istedim” diyerek Hastanemizden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yıllarca süren baş ağrıları nedeniyle defalarca hastanelere gidip geldiğini ve hastalığının ne olduğunu bilmeden tansiyon haplarına mahkûm olduğunu anlatan Özlem KIRCALLI ise mektubunda, Anevrizma hastalığından 17 yaşındaki yeğenini bu hastalığın tedavisi olmadığı için kaybettiğini,  bu acı olaydan sonra Anevrizma hastalığının ne olduğunu öğrendiklerini söyledi. Baş ağrısı şikâyetiyle 16 Ekim 2014 tarihinde üniversitemiz hastanesine gelen KIRCALLI, beyin kanaması geçirdiğini öğrendi.  KIRCALLI, “Yapılan tetkikler sonucu anevrizma hastalığına yakalandığımı öğrendik. Ailem ikinci kez yıkıldı. Anevrizma ve hem de 4 tane baloncuk. 6 kez anjiyo oldum. Hastaneye yeni alınan son teknoloji anjiyografi cihazı kullanıldı. Şu an ağrısız uyuduğum için mutluyum.  Bunun için beni yeniden hayata bağlayan Yrd. Doç. Dr. Ali YILMAZ, Yrd. Doç. Dr. Ayça ÖZKUL ve ismini hatırlayamadığım diğer hocalarımıza teşekkür ediyorum. Biliyorum bu cihaz benim gibi binlerce hastaya derman olacak”  diyerek duygularını ifade etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN