Üniversitemize Büyük Gurur: Yılın Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan

10.10.2016
Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türk Kızılayı’nın katkılarıyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Kızılay Kısa Film Festivali’nde, Yılın Rektörü ödülüne Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan layık görüldü.

16 farklı kategoride verilecek ödüllerin içinde ‘Yılın Rektörü’ ödülü için Rektörümüz Prof. Dr.Cavit Bircan’ın seçilmesi, Üniversitemiz ve ilimizde sevinçle karşılandı.

Ödüller Kahramanmaraş’ta Verilecek

Ödüllerin sahiplerini bulacağı Gala programının 14 Ekim Cuma günü Kahramanmaraş’ta, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşmesi planlanırken geceye yoğun katılım olması bekleniyor.

Diğer kategorilerde, Yılın Erkek Oyuncusu ödülüne Engin Altan Düzyatan, Yılın Edebiyatçısı ödülüne Bahadır Yenişehirlioğlu, Yılın TV Programcısı ödülüne Habertürk TV’de sunduğu ‘Öteki Gündem’ programıyla Cansu Canan Özgen, ‘15 Temmuz Diriliş’ adlı özel ödüle Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez layık görüldü.