Üniversitemizden Rektörümüze Destek

28.05.2021
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir şahsında Üniversitemize yönelik yapılan asılsız iddialara yönelik olarak 28 Mayıs 2021 tarihinde başlayan mahkeme sürecinde akademik ve idari personelimiz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e destek oldu.

Davacı olarak yer alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e destek olmak amacıyla Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol ve Prof. Dr. Cumali Öksüz, Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Meşe ile akademik ve idari personel adliye önünde bir araya geldi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversitemiz adının bilim ve başarı ile anılmaya layık olduğunu belirterek desteklerinden dolayı akademik ve idari personele teşekkür etti.