Üniversitemizden Kızılay’a Tam Destek

08.03.2017
Üniversitemiz öğrenci topluluklarından ADÜ Kızılay Topluluğu ve Aydın Kızılay Kan Merkezi’nin düzenlemiş olduğu “Kan Bağışı Kampanyası”, 6 Mart 2017 tarihinde Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi önünde başladı.

“Öne çık hayat kurtar” ve “Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır” sloganları ile düzenlenen kampanyaya destek veren akademik ve idari personelimizin yanı sıra öğrencilerimizin de yoğun ilgisi dikkat çekti.

ADÜ Kızılay Topluluğu Başkanı Gülcan Karaman, “Üniversitemiz 2016 yılında da Kan Bağışı konusunda tüm üniversiteler arasında birinci olmuştu. Arkadaşlarımız bu konuda her zamanki gibi çok duyarlılar, bize çok destek oluyorlar. Arkadaşlarımıza Topluluğumuz adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“Kan Bağışı Kampanyası” 8 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek.