Üniversitemizden ‘En İyi Onlar Projesiyle’ Mezunlarımıza Tam Destek

24.03.2016
Türkiye’deki devlet ve vakıf üniversiteleri ile yürütülen sosyal projeler ile şirketleri ve mezunları birleştiren bir kurum olarak faaliyet gösteren “En İyi Onlar Ansiklopedisi’nde” 5 Ocak 2016 tarihinde imzaladığı protokolle Üniversitemiz de yer alacak.

Türkiye’nin en büyük psikolojik danışmanlık ve rehberlik merkezi PSİKOAKADEMİ ve uluslararası psikologlar derneği destekli olan ansiklopedide Türkiye’nin önde gelen birçok üniversitesi de yer alıyor.

"En İyi Onlar Projesi" kapsamında, hazırlanacak olan En İyi Onlar Ansiklopedisinde, fakülte ve bölümlerinden en yüksek derece ile mezun olan ilk 10 öğrencisine yer verilecek. Alanında başarılı olan öğrencilerin iş dünyasıyla daha çabuk buluşması için başlatılan proje 2014-2015 eğitim öğretim yılı içinde mezun olan öğrencileri kapsıyor.

Öğrenciler için "En İyi Onlar Ansiklopedisi" setini satın alma zorunluluğu bulunmuyor. Satın alınmak istenmemesi durumunda herhangi bir ücret ödenmeksizin de projeye dâhil olunabiliyor.

Proje hakkında detaylı bilgiye http://www.eniyionlar.org/ adresinden ulaşılabilir.