Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizden Cumhurbaşkanımıza Anlamlı Hediye

07.03.2018
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nde 6 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı’na Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, beraberindeki öğrenciler ile birlikte katıldı.

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ülkeleri ile gerçekleştirilen görüşmelerden verimli sonuçlar aldıklarını ifade ederek Afrika’dan Afrin’e kadar her yerde ve her konuda yoğun mücadele verildiğini söyledi.

Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili kritik mesajlar veren Erdoğan “Afrin'de attığımız her adımda karşımıza çıkan manzara yaptığımız operasyonun ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Kasti olarak tek bir sivilin zarar gördüğünü kimse iddia edemez, ispatlayamaz. Başka yerlerde gerçekleştirilmiş zulümleri gösterenlerin maskesi ortaya çıkıyor.” dedi.

Toplantı bitiminde, Aydın AK Parti Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem ile birlikte Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, günün anısına Üniversitemiz personeli Engin Birsoy’un el emeği ile hazırladığı “Hasat Zamanı” tablosunu Cumhurbaşkanımıza takdim etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Hasat Zamanı’ adlı çalışmayı incelerken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erdoğan; “Tin Suresinde, incir ve zeytin üzerine yemin edilir. Biz bu harekâta ‘Zeytin Dalı’ derken bölgede barışı, huzuru ve güvenliği temin etmek amacıyla ülkemizin de huzuru ve güvenliğini düşündük. Hamd olsun böyle anlamlı ve özel bir harekâtı sürdürürken Adnan Menderes Üniversitesinin bu anlamlı hediyesi bizleri hoşnut etti, gençlerimizin bu duruşunu takdirle karşılıyorum.” dedi.

Grup Toplantısı sonrası, öğrencilerimizle TBMM Toplantı Salonu'nda bir araya gelen Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem, samimi bir sohbet ortamında öğrencilerimizin görüşlerini dinledi.

Ardından Yrd. Doç. Dr. Aslan öncülüğünde Cumhurbaşkanımız Başdanışmanı Gülay Samancı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde üç saate yakın oldukça samimi bir toplantı gerçekleştiren ekip, AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ile gerçekleştirilen ziyaretin sonrasında Ankara'dan ayrıldı.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN