Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde Yüksel ÜNAL’ın “Çöp Tenekesi” Adlı Tek Kişilik Gösterisi Sahnelendi

21.12.2015
Üniversitemizde Yüksel ÜNAL’ın sahnelediği “Çöp Tenekesi” adlı tek kişilik gösteri, 18 Aralık 2015 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün ÖZER, Üniversitemiz Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Bülent ERTUĞRUL, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerimizin de ilgi gösterdiği etkinlik izleyenlerden tam not aldı.

Oyunun sonunda izleyicilerle fotoğraf çektiren Yüksel Ünal, salonun atmosferinden çok keyif aldığını ve gösteriden elde edilen gelirin, Üniversitemiz Hastanesi Yarabakım Ünitesi Diyabetik Ayak Merkezi’ne bağışlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Etkinlik, Doç. Dr. M. Bülent ERTUĞRUL’un Yüksel ÜNAL’a çiçek takdimiyle son buldu.

YÜKSEL ÜNAL KİMDİR?

1974 yılında yurt dışında doğan ve aslen İzmirli bir ailenin çocuğu olan tiyatro oyuncusu Yüksel ÜNAL, çeşitli TV dizilerinde yer aldı. Melekler Korusun ve Kavak Yelleri adlı dizlerde de oynayan ÜNAL, asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Şeker Ağa rolü ile gerçekleştirdi. Son olarak Kaçak adlı TV dizisinde rol alan ÜNAL, kariyerinde yükselmeye devam etmektedir.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN