Üniversitemizde Yazar Çalıştayı Düzenlendi

31.03.2016
52. Kütüphane etkinlikleri kapsamında düzenlenen Duygu Paçalı’nın konuşmacı olarak katıldığı, Yazar Çalıştayı 28 Mart 2016 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Magnesia Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çalıştaya, Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Yüksel, Genel Sekreter Yardımcımız Göksel Baran, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Yazar Çalıştayında, Wiley Kurumsal Müşteri Yöneticisi Duygu Paçalı “Yüksek Etki Değerli Uluslararası Dergilerde Yayın Yapmak” başlıklı sunumunda makale yazma, makale yazarken nelere dikkat edilmesi gerektiğine, makale türlerine, sunum ve hakem değerlendirmesine, üretim ve telif hakları, ünlü olma konularına değindi. Paçalı, Makalelerin reddedilme nedenlerine değinerek makale gönderiminden sonraki aşamalarda yapmamız gerekenlerin altını çizdi.

Program soru-cevap bölümünün ardından Üniversitemiz İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Yüksel’in, Duygu Paçalı’ya teşekkür belgesi ve çiçek takdimiyle son buldu.