Üniversitemizde Yapısal Eşitlik Modeli ve Uygulamaları” Kursu Düzenlendi

30.11.2017
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi tarafından düzenlenen Yapısal Eşitlik ve Uygulamaları Kursu, 22 Kasım 2017 tarihinde Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM) Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yaşar Kuzucu tarafından verilen eğitimde, path analizi, doğrulayıcı faktör analizi ve yapısal eşitlik modeli, örnekleri anlatıldı.  Karşılıklı soru ve tartışma şeklinde geçen kurs, katılımcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Eğitim sonrası, Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hatice Öner Altıok, Doç. Dr. Yaşar Kuzucu’ya çiçek vererek katılımcılara da katılım belgesi takdim etti.