Üniversitemizde Vakıfbank Şubesi Hizmete Açıldı

30.11.2016
Vakıfbank Adnan Menderes Bağlı Şubesinin açılışı, Merkez Kampüsümüzde bulunan Alesta Alışveriş Merkezi’nde 29 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşti.

Açılışa;  Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Vakıfbank Bölge Müdürü Adem Terbillioğlu, Üniversitemiz personeli ve Vakıfbank personeli katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan; Vakıfbank ile gerçekleştirilen protokol gereği Kampüste bir şubenin açılmış olmasının, Üniversite personeli ve öğrencilerimiz için kolaylık sağlayacağını belirtti ve “ Personelimiz ve öğrencilerimiz merkeze inmeden işlemlerini kolaylıkla halledebilecekler. Üniversitemiz, personelimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olsun.” dedi.

Vakıfbank Bölge Müdürü Adem Terbillioğlu; güvenlik personeli dahil 5 çalışanımız ile önümüzdeki dönemde Adnan Menderes Üniversitesi çalışanlarına daha kaliteli hizmet vermek için çalışacaklarını belirtirken  Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Açılış programı Vakıfbank logolu pastanın kesimi ve misafirlere ikramı ile sona erdi.