Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde, Türkiye Paramedikleri Haftası Kapsamında Panel Düzenlendi

20.12.2023
Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği, Sağlık Bakanlığı, Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) iş birliğinde Türkiye Paramedikler Haftası kapsamında “Hastane Öncesi Acil Tıp Profesyonellerinin Gelecek Planlamaları” başlıklı panel, 19 Aralık 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Panele; Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Gül Öznur Karabıçak, Aydın İl Sağlık Müdürü Personel Hizmetleri Başkanı Harun Doğruöz, Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği (PARHAD) Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gökçe, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. 

Panelde, Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Gül Öznur Karabıçak, Aydın İl Sağlık Müdürü Personel Hizmetleri Başkanı Harun Doğruöz ile Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği (PARHAD) Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Gökçe konuşmacı olarak yer aldı.

Aydın Sağlık Hizmetleri MYO İlk ve Acil Yardım Program Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Nesrin Oğurlu’nun 1. oturumu yönettiği panelde, Parademik İbrahim Gökçe, Muhammed Hasan Furkan Vergili, Zeynep Afacan ve Veteriner Hekim Yusuf Demiryürek konuşmacı olarak yer aldı.

Panelde, Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği (PARHAD) Yönetim Kurulu Üyesi Paramedik İbrahim Gökçe, “Paramedik Mesleğinin Dünü, Bugünü ve Geleceği” konulu sunumunu yaptı. 2. oturum başkanlığını Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Personel Hizmetleri Başkan Vekili Harun Doğruöz’ün yaptığı panelde, Paramedik Elem Özdemir, Enes Gidici, Acil Tıp Teknisyeni Gülay Şanal ve Avukat Ahmet Dinler konuşmacı olarak yer aldı.

Soru-cevap bölümünün sonrasında, Aydın İl Sağlık Müdürü Personel Hizmetleri Başkanı Harun Doğruöz ve Aydın İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Burak Görür’e katkılarından dolayı Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Gül Öznur Karabıçak tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN