Üniversitemizde Trombon ve Piyano Konseri Gerçekleşti

28.12.2022
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından düzenlenen Trambon ve Piyano konseri, 28 Aralık 2022 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.

Konsere; Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencileri başta olmak üzere Üniversitemizin farklı birimlerinden öğretim elemanları, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Yoğun katılımın olduğu konserde; Evrim Can Doğan (trambon) ve Atakan Sarı (piyano)  sergiledikleri performanslarıyla büyük beğeni aldı. Chopin, Debussy ve Beethoven’ın eserlerinin icra edildiği konserde eserler ile ilgili  bilgilendirmede bulunuldu.

Program; Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Onur Topoğlu’nun, Evrimcan Doğan ve Atakan Sarı’ya teşekkürlerini ileterek hediye takdiminin ardından sona erdi.