Üniversitemizde, Tıpta Uzmanlık Öğrencisi Uyum Programı Düzenlendi

11.03.2024
Üniversitemiz Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen “Tıpta Uzmanlık Öğrencisi Uyum Programı”, 7 Mart 2024 tarihinde Fakülte Derslikler Bloğu Amfi 4’te gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Onur Yazıcı’nın ve ADÜ Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Gök’ün açılış konuşmalarıyla devam etti.

Programda; “Fakülte Tanıtımını” Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gökhan Cesur, “Tıpta Uzmanlık Eğitimi Tanıtımını” Prof. Dr. Berna Korkmazgil, “Hastane Tanıtımı ve İşleyişini” Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Gök, “Uzmanlık Öğrencileri ile İlgili İdari İşleyiş Tanıtımını” Ülkühan Onat, “Tıp Etiği, Hasta ve Hekim Hakları, Hekimin Yasal Sorumlulukları Tanıtımını” Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Şirinyıldız, “Adli Olguya Yaklaşım Tanıtımını” Prof. Dr. Özlem Erel, “ADÜ Araştırma Görevlisi Deneyimlerini” Arş. Gör. Dr. Sercan Öztürk, “İletişim Becerileri Tanıtımını” Dr. Öğr. Üyesi Ayça Tuzcu ve Doç. Dr. Bilge Doğan, “Hastane Enfeksiyonlarının Kontrolü, Tıbbi Atık Yönetimi ve Çalışan Sağlığı Uygulamaları Tanıtımını” Dr. Öğr. Üyesi Güliz Uyar Güleç, “Kütüphane Bilgi Okur Yazarlığı Tanıtımını” Öğr. Gör. Gül Bozkurt yaptı.

Program, soru-cevap bölümü ile sona erdi.