Üniversitemizde, Tasarruf Tedbirleri Uygulama Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

27.06.2024
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem başkanlığında düzenlenen Tasarruf Tedbirleri Uygulama Komisyonu toplantısı, 27 Haziran 2024 tarihinde Rektörlük binasında gerçekleşti.

Başkanlığını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem’in yaptığı ve Tasarruf Tedbirleri kapsamında 17 Mayıs 2024 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 2024/7 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesine ilişkin düzenlenen toplantıya, Üniversitemiz harcama birimlerinde görevli daire başkanları ve ilgili şube müdürleri katıldı.

Genelge kapsamında yapılması gereken çalışmalar ve tedbirlerle ilgili dikkat edilmesi gereken hususların görüşüldüğü toplantıda, kamu kaynaklarının daha etkin, ekonomik ve verimli kullanılması amacıyla alınacak önlemler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Mevcut durum ile gelecekte yapılacak çalışmaların ele alındığı toplantı, Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında yürütülen faaliyet raporunun hazırlanması ile sona erdi.