Üniversitemizde Tarımsal Öğretimin 174. Yılı Kutlamaları Gerçekleşti

15.01.2020
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi ve Ziraat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi iş birliğiyle düzenlenen Tarımsal Öğretimin 174. Yılı Kutlamaları, 10 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşti.

Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Üniversitemiz Kurucu Rektörü Prof. Dr. Cezmi Öncüer, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Aydın, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen "Tarım Şurasından İzlenimler" isimli panelin moderatörlüğünü Prof. Dr. Cezmi Öncüer üstlenirken, panelistler Üniversitemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Ferit Çobanoğlu, Doç. Dr. Mustafa Sürmen, Doç. Dr. Osman Orkan Özer ve Doç. Dr. Altuğ Özden kendi alanlarına ait izlenimlerini aktardılar. Panelin sonunda Ziraat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi tarafından hazırlanan teşekkür plaketleri panelistlere takdim edildi.