Üniversitemizde Tanıtım Faaliyetleri Başladı

12.11.2015
Yeni akademik yılın başlamasıyla tanıtım faaliyetlerine hız veren Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Çine Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini 11 Kasım 2015 tarihinde ağırladı.

Gezi programına katılan yaklaşık kırk kişilik gruba, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelleri, Aydın Meslek Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, ADÜ Spor Merkezi, Tıp Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Merkez Kütüphane ve Merkez Kampüs alanını gezdirdi. Ardından Atatürk Kongre Merkezi’ne geçen öğrenciler Öğr. Gör. Mehmet Atik tarafından Üniversitemiz hakkında bilgilendirildi. Üniversitemizi gezmekten büyük keyif aldıklarını söyleyen öğrenciler üniversite sınavı öncesinde kendileri için bu gezinin, motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Üniversite ortamını yerinde tanıma, değerlendirme ve bilgilenme imkânı bulan öğrenciler gösterilen ilgiye teşekkür etti. Tanıtım faaliyetleri açısından oldukça verimli geçen 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında 21 liseyi ağırlayan Üniversitemiz, yeni akademik yılda bu sayıyı arttırmayı planlamaktadır.