Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde Sümerbank Emeklileri ile Buluşma ve Pilav Günü Etkinliği Düzenlendi

27.03.2017
Üniversitemiz Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında düzenlemiş olduğu Sümerbank Emeklileri ile Buluşma ve Pilav Günü adlı etkinlik, 22 Mart 2017 tarihinde Eski Nazilli Sümerbank Basma Fabrikası Havuz Başında gerçekleştirildi.

Etkinliğe Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Müdür V. Doç. Dr. Çağrı Köroğlu, Nazilli MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Özçağ, Karacasu Memnune İnci MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bilge Doğanlı, Sümerbank Emeklileri çocukları ve torunları, Huzurevi ve Alzheimer Merkezi sakinleri,  muhtarlar, gaziler ve öğrenciler katıldı.

         Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların yapıldığı etkinlikte, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Gürsoy Öğrenci Yurtları Başkanı Hasan Gürsoy’a verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi verildi.

Etkinlikte davetlilere pilav ikram edilirken, Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO öğrencileri ve etkinliğe katılan misafirler müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi. Son olarak Sümerbank işçilerine ücretsiz hizmet veren tarihi Gıdı Gıdı Treni ile kısa bir geziden sonra Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hatıralarını barındıran Sümerbank Müzesi misafirlerimiz tarafından ilgiyle ziyaret edildi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN