Üniversitemizde “Stresle Baş Etme Yöntemleri” Semineri Düzenlendi

09.11.2023
Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezinin (PDRM) düzenlediği “Stresle Baş Etme Yöntemleri” adlı seminer, 9 Kasım 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda gerçekleşti.

Seminere, Üniversitemiz PDRM Müdürü Prof. Dr. Yaşar Kuzucu, akademik ve idari personel ile  öğrenciler katıldı. Psikolojik Danışman Esma Nur Kıranta tarafından verilen seminerde; ‘Stres’, ‘Stresin Nedenleri’, ‘Stres Belirtileri ve Aşamaları’, ‘Stresle Baş Etme Yöntemleri’ konuları hakkında bilgi verildi.

Stresin, kişinin ruhsal ve fiziksel sağlığını olumsuz yönde etkilediğine değinen Psikolojik Danışman Esma Nur Kıranta, katılımcılara stresle başa çıkmak için uygulanabilecek yöntemler hakkında bilgi verdi.

Katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılmasının ardından seminer sona erdi.