Üniversitemizde Sağlıkta Etik Konuşuldu

25.04.2018
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Doğum-Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı tarafından düzenlenen “Sağlıkta Etik” konu başlıklı konferans Hemşirelik Fakültesi Konferans Salonu’nda 20 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşti.

Prof. Dr. Ayşen Bulut ve Dr. Muhtar Çokar’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa, Hemşirelik Fakültesi öğretim üyeleri, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve lisansüstü öğrencilerinin katıldı. Oldukça verimli geçen Sağlıkta Etik konulu konferansta Dr. Muhtar Çokar “Felsefe Etik ve Sağlık”, Prof. Dr. Ayşen Bulut ise “Sağlık Örneklerinde Etik Bakış” konusunu anlattı. Etkinlik soruların yanıtlanmasıyla sona erdi.

Konuşmacılara verdikleri katkılardan dolayı teşekkür belgeleri Doğum-Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hilmiye Aksu ve Doç. Dr. Sevgi Özsoy tarafından takdim edildi.