Üniversitemizde Rektör Yardımcılığı Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

19.04.2023
Üniversitemiz Rektör Yardımcılığı Görevi Devir Teslim Töreni, 19 Nisan 2023 tarihinde Rektör Yardımcılığı makamında gerçekleşti.

Törene; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Akyol, Prof. Dr. Cumali Öksüz, Prof. Dr. Cemal İyem, Prof. Dr. Nuh Kılıç, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Genel Sekreter Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu katıldı.

Devir teslimin ardından; Prof. Dr. Ali Akyol ve Prof. Dr. Cumali Öksüz’e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç tarafından görevde bulundukları süre içinde verdikleri emeklerden dolayı teşekkür dilekleri iletilerek çiçek takdiminde bulunuldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in, yeni dönemin sağlıklı ve güzel geçmesi dileklerinin ardından toplu fotoğraf çekimi sonrası devir teslim töreni sona erdi.