Üniversitemizde Proje Yazma ve Zaman Yönetimi Eğitimi Verildi

04.03.2016
Üniversitemizde Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM) tarafından İnovasyon Eğitimleri kapsamında “Proje Yazma ve Zaman Yönetimi ‘’ eğitimi 2-3 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlendi.

AİSYEM’de gerçekleşen eğitimlerde Eğitim Koordinatörü Harun Seyhan ve Uzman Eğitmen Özden Yenice; projelerin nasıl hazırlanması gerektiği, proje döngüsü yönetimi, proje yazım teknikleri,  proje önerilerinin iade sebepleri, etkin zaman yönetimi tekniklerini, planlamanın önemi, zaman yönetiminde akış, zamanın tuzakları gibi konularda katılımcılara gerekli bilgiler verdi.

İki gün süren eğitim, etkinliğin değerlendirilmesi, görüş ve önerilerin sunulmasının ardından katılımcılara katılım belgesinin verilmesiyle son buldu.