Toplantıya, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu ile Üniversitemiz akademisyenleri katıldı.
Bilgi çağında, üniversitelerin yalnızca bilgi aktaran değil, aynı zamanda bilgi üreticisi ve toplumların sürdürülebilir gelişiminde kritik bir role sahip olan inovasyon merkezleri olduğuna değinen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “Bu anlayışla, Proje ve AR-GE Ofisimiz, bilimsel araştırmaların, teknolojik gelişmelerin ve yenilikçi çözümlerin hayata geçirilmesine katkı sağlamaktadır. Gerçekleştirilen faaliyetler çerçevesinde Üniversitemiz, toplumsal ve ekonomik kalkınmaya katkı sağlarken, bilimsel araştırmaların öncüsü olmayı sürdürmektedir. Bu çalışmaları kültür haline getirmek, hepimizin ortak sorumluluğu ve Üniversitemizin misyonudur. Bu yolculukta emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.
‘Proje ve AR-GE Ofisi’nin Üniversitemizin bilimsel üretkenliğini ve araştırma potansiyelini daha da ileriye taşımak amacıyla kurulduğunu belirten Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Proje ve AR-GE Ofisi’nin sunduğu imkanlar, yürüttüğü destek programları ve başarıları hakkında bilgi verdi. Bilimsel araştırmaların sadece Üniversitemiz açısından değil, toplumun geleceği için de çok önemli olduğunu vurgulayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, bu süreçte akademisyenleri bilimsel çalışmalar konusunda destekçi olmaya davet etti.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem’in “Program Bazlı Kurumsal Kalite Yönetimi ve Akreditasyon Süreçleri” hakkında bilgi vermesinin ardından toplantıda konuşmacı olarak yer alan Akreditasyon Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Enes Berduhan Kökerer ve Öğr. Gör. Cantürk Genç, Sürdürülebilirlik Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Şeyma Nur Arısoy, Büyük Veri Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Ümit Bulut ile Proje ve AR-GE Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Kemalettin Ağızan, “YÖK Akademik Teşvik Modülünün Tanıtımı”, “Proje ve AR-GE Ofisi’nin Tanıtımı ve Proje Süreçleri Hakkında Bilgilendirme”, “2209 ve 2247 Proje Tanıtımları” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi.
Toplantı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Öğr. Gör. Enes Berduhan Kökerer, Öğr. Gör. Cantürk Genç, Öğr. Gör. Şeyma Nur Arısoy, Öğr. Gör. Ümit Bulut ve Öğr. Gör. Dr. Kemalettin Ağızan’a teşekkür belgelerini takdim etmesi ile sona erdi.
Bozdoğan MYO’da Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Buharkent MYO Oryantasyon Programını Tamamladı
Öğretim Elemanımızın Yürütücü Olduğu Projeye TÜBİTAK-3005 Desteği
Nazilli MYO’da “Bağımlılık ve Bağımlılıkla Mücadele” Semineri Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitabı Yayımlandı
Hemşirelik Fakültesi Öğrenci Oryantasyon Programı Gerçekleşti
Nazilli MYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
Çine MYO’da “Açılış Dersi” ve "TÜBİTAK 2209 Proje Yazma Eğitimi" Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu