Üniversitemizde ÖSYM Aydın İl Koordinatörlüğü Açıldı

01.06.2016
Üniversitemiz ÖSYM Aydın İl Koordinatörlüğü Bürosunun açılışı, 31 Mayıs 2016 tarihinde Aydın Menderes Derslikleri’ndeki yeni yerinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan tarafından gerçekleştirildi.

Açılış töreninde, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, ÖSYM Koordinatörü Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Kızılkaya, Açıköğretim Fakültesi Koordinatörü Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Ömer Göksoy, Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mahmut Sinecen ve kurum çalışanları yer aldı.

Açılışın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, ÖSYM logolu pastayı keserek Üniversitemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diledi.

Üniversitemiz ÖSYM Aydın İl Koordinatörlüğü Bürosu 3 personeli ile birlikte, Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve ÖSYM sınavlarının koordinatörlük hizmetlerini ve öğrencilere yönelik çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

Üniversitemizde ÖSYM Aydın İl Koordinatörlüğü Açıldı