Üniversitemizde Öğretim Elemanlarına Yönelik, Erasmus+ Proje Yazma Eğitimi Verildi

13.07.2023
Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu ve Aydın il Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Üniversitemiz öğretim elemanlarına yönelik düzenlenen ücretsiz Erasmus+ proje yazma eğitimi, 12 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Erasmus Projeleri Sorumlusu Sinem Kalender’in katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde; Erasmus+ projeleri tanıtılarak proje türleri ve başvuru süreçleri hakkında bilgi verilmiş, proje taslağı oluşturulmasına yönelik paylaşımlarda bulunulmuş olup mantıksal çerçeve-bütçe-proje yaygınlaştırma ve sürdürülebilirlik konularına değinildi.

Yaklaşık 60 öğretim elemanının katıldığı eğitim, örnek proje paylaşımı ile başarılı bir şekilde tamamlandı. Katılımcı öğretim elemanlarının hazırlayacakları projelerin, rehberlik ve yönlendirmeleri 18 Eylül 2023 tarihinde düzenlenecek Rehberlik Eğitimi ile başvuruya hazır hale getirilecek.