Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde Nureddin YILDIZ’ı Ağırladık

12.02.2016
Üniversitemiz ev sahipliğinde Aydın Nesil Derneği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte düzenlediği, Nureddin YILDIZ’ın konuşmacı olarak katıldığı “Aldığınız Her Nefeste İslam Kokusu Olsun” konulu konferans, 12 Şubat 2016 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti.

Konferansa Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai TUNCA, Genel Sekreter Vekilimiz Yrd. Doç. Dr. Mustafa ASLAN, Vakıflar Bölge Müdürü Selami KATRAN, Aydın Nesil Derneği Başkanı Mustafa ÇALIŞKAN ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasında Rektörümüz Prof. Dr. BİRCAN İslamiyet üzerinden yapılan yorumlarda dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, özellikle sosyal medyanın doğru kullanılmasının önemine değindi.

Aydın Nesil Derneği Başkanı Mustafa ÇALIŞKAN ise genç neslin ahlaklı ve nitelikli yetişmeleri amacıyla bu tür organizasyonları düzenlemekten duydukları mutluluğu dile getirdi.

Konuşmaların ardından sunumuna başlayan Nureddin YILDIZ, son zamanlarda Müslümanlar arasında yaygınlaşan özellikle gençlerin sosyal medya üzerinden birbirlerini yıpratmalarını eleştirerek “İman yüreklerde açan bir çiçektir. Kimin ne kadar imanlı olup olmadığının bilgisi insanlarda değil, Yüce Allah’tadır.” dedi.

Konferansın ardından Genel Sekreter Vekili Yrd. Doç. Dr. Mustafa ASLAN Nureddin YILDIZ’a teşekkür ederek Üniversitemizin hediye paketini verdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN