Üniversitemizde Mindfulness Semineri Gerçekleşti

24.11.2017
Üniversitemiz öğrenci topluluklarından PDR Topluluğunun, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hacı Kadriye Arslan Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliği ile organize ettiği “Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Semineri”, 21 Kasım 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Seminere Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Tayfun Çağlayan, il genelinde çalışan psikolojik danışmanlar, akademik ve idari personelimizin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Seminerde konuşmacılardan Erhan Ali Yılmaz “Mindfulness”, Nilay Aydoğan ise “Kurumsal Hayatta Mindfulness” konularında bilgilerini katılımcılar ile paylaşırken,  “İçinde bulunduğun ana odaklanma” ya yönelik uygulamalar gerçekleştirildi.

Katılımcıların ilgiyle takip ettiği seminer, konuşmacılara teşekkür belgelerinin verilmesiyle son buldu.