Üniversitemizde “Mezun-Öğrenci Buluşması” Düzenlendi

07.12.2023
Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRM) tarafından düzenlenen “Mezun-Öğrenci Buluşması” etkinliğinin konukları, Tiyatro oyuncuları Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır oldu.

Etkinliğe, PDRM Müdürü Prof. Dr. Yaşar Kuzucu, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mesut Günenç, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Koordinatörlüğünü Kariyer Merkezi Yetkilisi Sosyolog Selda Yetkin'in yaptığı mezun öğrencilerle eğitim öğretime devam eden öğrencileri bir araya getirmeyi amaçlayan etkinlik kapsamında Üniversitemiz mezunlarından Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır, katılımcılar ile üniversite boyunca yaşadığı deneyimlerini ve tiyatro oyunculuğu alanındaki deneyimlerini paylaştı. Etkinlikte, yazarlığını Erkan Karadeniz’in yaptığı ve Tuğçe Karabayır ile birlikte sahneledikleri “Ruh Öküzüm”, “İte Kaka” ve “Giderayak” tiyatro oyunlarına da değinildi.

Etkinlik, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.