Üniversitemizde “Masallarımıza Ne Oldu?” Adlı Fransızca Tiyatro Oyunu Sahnelendi

28.12.2015
Üniversitemiz Fransız Kültür ve Sanat Topluluğu'nun düzenlediği "Masallarımıza Ne Oldu?” iki perdelik Fransızca tiyatro oyunu 25 Aralık 2015 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.

Yönetmenliğini, Fransız Dil ve Edebiyatı 3. sınıf öğrencisi Gözde YAYLA’nın yaptığı klasik masallarda tanıdığımız kahramanların aynı masalda buluşup arkadaş olmaları ve mutlu bitmesine alışık olduğumuz masalların aksine bu masalın sonunun kötü bittiğinin anlatıldığı oyuna, tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe, Fransız Dil ve Edebiyatı Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Songül ASLAN KARAKUL, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinliğin sonunda Fransız Dil ve Edebiyatı Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Songül ASLAN KARAKUL topluluk üyelerine teşekkür ederek oyunu yazan Fransız Dil ve Edebiyatı 3.sınıf öğrencisi Sema KAHRAMAN’a çiçek verdi.