Üniversitemizde, Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği Değişiklik Çalışmaları Gerçekleşti

20.02.2024
Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği değişiklik ve güncelleme çalışmaları, 16 Şubat 2024 tarihinde Fen Bilimleri Enstitüsü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantı ile Üniversitemiz Senatosu’na sunulmak üzere karara bağlandı.

Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği değişiklik ve güncelleme çalışmaları ile ilgili yapılan toplantılar, 11 Ocak 2024 ve 18 Ocak 2024 tarihlerinde Rektörlük Toplantı Salonu’nda yapılmış olup, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Sürmen, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür V. Prof. Dr. Süleyman Aypak, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür V. Prof. Dr. Savaş Duman, müdür yardımcıları, enstitü sekreterleri, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı OBİS sorumlu personeli ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Hatice Çataloğlu koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.