Üniversitemizde, Kültür Temsilcileri Toplantısı Düzenlendi

11.01.2024
Kültür-Sanat etkinliklerinden sorumlu Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Kemal Ramazan Haykıran başkanlığında gerçekleştirilen Kültür Temsilcileri Toplantısı, 11 Ocak 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda düzenlendi.

Toplantıda Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Kemal Ramazan Haykıran’a, Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkan V. Filiz Bayhan, SKS Kültür Şube Müdür V. Öğr. Gör. Yelda Çüçen Öke, SKS personeli Yusuf Yetkin eşlik etti.

Üniversitemiz kültür temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde yapılması planlanan kültür, spor, eğlence ve etkinlik programları istişare edildi. Kültür temsilcilerinden gelen talep ve öneriler sonucunda yapılacak faaliyetler hakkında hazırlık sürecinin planlamalarının yapıldığı toplantıda, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Kemal Ramazan Haykıran başkanlığında “Bahar Şenlikleri Hazırlık Süreci Komitesi” kurularak Bahar Şenlikleri kapsamında yapılacak etkinlikler görüşüldü.