Üniversitemizde “Kobilerde İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi ve İnovasyon Başarısının Etkileri” başlıklı konferans düzenlendi

27.04.2017

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Erdoğmuş’un konuşmacı olarak katıldığı konferansta “Ben Kimim? Nereye Gidiyorum? Oraya Nasıl Gidebilirim?” Sorularına cevap aranırken; aile şirketleri, inovasyon, pozitif psikolojik sermaye ve geleneksel kariyer aşamaları gibi konular hakkında detaylı bildiler verildi. Konferans sırasında öğrencilerin de merak ettiği soruları yanıtlayan Erdoğmuş, “İnsan kendi becerilerini keşfetmeli ve doğru iş sahalarında yer almalıdır.  Aksi halde kişi mutsuz olacaktır.” dedi.

Konferans, AİSYEM Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Yılmaz’ın Nihat Erdoğmuş’a  AİSYEM hediye paketini vermesiyle son buldu.