Üniversitemizde Kazakistan Ankara Büyükelçisi ve Kazakistan İstanbul Başkonsolosunu Ağırladık

14.11.2023
Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yerkebulan Sapiyev, Kazakistan Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul ve beraberindeki heyet, 14 Kasım 2023 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç ile Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol’un hazır bulunduğu görüşmede, iki ülke arasındaki yükseköğretim faaliyetleri ve kültürel faaliyetlerin geliştirilmesi için yapılabilecek iş birliği imkânları istişare edilerek akademik çalışmalar kapsamında yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üniversitemiz Üst Yönetimi, Büyükelçi Yerkebulan Sapiyev, Başkonsolos Nuriddin Amankul ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerde bulunulmasının ardından sona erdi.