Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde Kariyer Tesadüf Değildir Semineri Verildi

30.12.2022
Üniversitemiz Köşk Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı kapsamında düzenlenen "Kariyer Tesadüf Değildir" etkinliği, 22 Aralık 2022 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Hedef kitlesi başta MYO öğrencileri olmak üzere üniversitemize ait mühendislik, işletme ve iktisat bölümleri öğrencileri olan etkinliğin amacı; iş yaşantısı hakkında öğrencilere bilgi ve ipuçları vermek, bu bilgiler ışığında kendilerini değerlendirmelerini ve yapacaklarını planlamalarına ön ayak olarak endişelerinin yerini sorumluluklarına bırakmasını sağlamak oldu.

Yönetim ve Organizasyon, Lojistik Programı Öğretim Görevlisi Dr. D. Özgün Sarıoğlu moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte konuşmacı olarak yer alan; Tekstil Profesyoneli, Yönetim Kurulu Üyesi, Genel müdür, Kariyer Koçu ve Danışman olarak Duygu Sivrioğlu, Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ege Bölge Temsilcisi ve Youtopia Yönetim Kurulu Üyesi Esen Türker, Haus İcra Kurulu Başkanı ve Aydın Sanayi Odası Başkanı Hakkı Gözlüklü ve Bulk Atlantic Inc. Direktör ve ortağı Serhat Ferhanoglu öğrencilerimize kariyer deneyimlerini aktararak kişisel gelişimleri için tavsiyelerde bulundu.

İş hayatında deneyimli isimlerin buluştuğu etkinlik; öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından konuşmacılara teşekkür belgesinin verilmesiyle sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN