Üniversitemizde Kariyer Planlaması ve Mülakat Teknikleri Sertifika Programı Düzenlendi

23.02.2018
Üniversitemizde faaliyet gösteren Üniversiteli Aktif Gençlik Topluluğu, mental-hr üniversite buluşmaları kapsamında 22 Şubat 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda “Kariyer Planlaması ve Mülakat Teknikleri” konusunda ücretsiz sertifika eğitim programı düzenledi.

Topluluk Başkanı Ali Biçici, açılış konuşmasında üniversitenin sadece derslere girilip meslek sahibi olmak için değil  öğrencilerin kişisel gelişimini destekleyecek sertifika eğitimlerinin önemini vurguladı.  Biçici,  bu tür etkinliklerinin devam edeceğini ve bununla beraber gezi- kültürel etkinlikleri de düzenlediklerini söyledi.

Eğitimci Uğur Karaboğa tarafından verilen eğitim yoğun katılımla gerçekleşirken program yapılan mülakatlar ile son buldu.