Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde Kahraman Tazeoğlu’nu Ağırladık

27.03.2018
Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında Kahraman Tazeoğlu ile şiir dinletisi, 26 Mart 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Etkinliğe Üniversitemiz Genel Sekter V. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkan V. Öğr. Gör. Özden Faydalıgül, akademik, idari personelin yanı sıra birçok öğrenci katıldı.

Etkinlik öncesi Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret eden Kahraman Tazeoğlu, üç yıl sonra tekrar Üniversitemizde bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kahraman Tazeoğlu, Türkiye’deki okuma alışkanlığının yetersizliğinden yakınarak, insanı ve dünyayı düzeltmek için okumamız ve okutmamız gerektiğini söyledi. ‘Ben kitap okumayanların yazarı olacağım.’ diyerek yola çıkan Tazeoğlu, amacının her bireye ulaşmak olduğunu vurguladı. Programın sonlarına doğru 17 yaşında yazmış olduğu ‘Seni içimden terk ediyorum.’ adlı şiirini seslendiren Kahraman Tazeoğlu izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Dinletinin ardından Genel Sekreter V. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, Kahraman Tazeoğlu’na teşekkür belgesi ve Üniversitemiz hediye paketini verdi. Tazeoğlu, program sonunda kitaplarını imzalayarak hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN