Üniversitemizde İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Kutlandı

08.05.2018
Üniversitemiz Öğrenci Topluluklarından İş Sağlığı ve Güvenliği Topluluğu 4 Mayıs 2018 tarihinde düzenledikleri etkinliklerle "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası"nı kutladı.

Baret ve yeleklerini giyen öğrenciler Mühendislik Fakültesinin önünden ilk olarak Tralleis Meydanı’na yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşün ardından “İş Sağlığı ve Güvenliğinin Önemi” kapsamında kısa bir tiyatral gösteri düzenleyen topluluk üyeleri daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti. İş sağlığı ve güvenliği konusuna önem verdiklerini, personeli ve öğrencileri bu doğrultuda  bilinçlendirmek için birçok etkinlik düzenlediklerini söyleyen Rektörümüz Prof .Dr. Cavit Bircan’a, konuyla ilgili emojiler topluluk üyeleri tarafından hediye edildi.

Etkinlikler topluluk üyelerinin  duraklara emojilerini asmasıyla son buldu.