Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde, İlk Yardım Eğitimi Kursu Verildi

27.12.2023
Üniversitemizde, 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu faaliyetleri kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesinde görev yapan personele yönelik, 25-26 Aralık 2023 tarihleri arasında "İlk Yardım Eğitimi Kursu" düzenlendi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)  İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Birimi İlk Yardım Eğitim Salonu'nda düzenlenen ve 16 saat süren eğitim, İlk Yardım Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yunus Emre Özlüer tarafından verildi. Gerçekleşen eğitimde ayrıca geçtiğimiz günlerde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ve Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil’in denedikleri VR teknolojisi olan “Sanal Gerçeklik İlk Yardım” simülasyonu yapılarak kursta verilen bilgilerin pekiştirilmesi sağlandı.

ADÜ İlk Yardım Eğitim Merkezinde, yıl boyunca aylık planlar dahilinde ilk yardım eğitimleri devam edecek. Ayrıca 2024 yılı içinde İlk yardım eğitici eğitimlerine de başlayacak olan ADÜ İlk Yardım Eğitim Merkezi, ADÜSEM üzerinden de bölge halkına hitap etmeye devam edecek.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN