Üniversitemizde İlk Doçentlik Dersi Verildi

05.06.2018
Üniversitemiz Senatosunca doçentlik kadrosuna başvuran adaylara jüri önünde deneme dersi yaptırılmasına yönelik alınan karar gereğince, ilk doçentlik dersi 1 Haziran 2018 tarihinde Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Aslı Yorulmaz ve Ebru Dural tarafından Senato Salonu’nda verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca ve Prof. Dr. Halil Kırnak’ın jüri üyesi olarak yer aldığı doçentlik dersine, Mühendislik Fakültesinin ilgili alandaki öğretim üyeleri katılım gösterdi.

İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ebru Dural; “Gerilme Kavramı” ve Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Aslı Yorulmaz; “Zeytin Yağı Üretim Teknolojisi” konularında doçentlik derslerini başarıyla verirken, öğretim üyelerimize cüppeleri Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan tarafından giydirildi.