Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde İl Engelliler Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

28.08.2023
Üniversitemiz ev sahipliğinde İl Engelliler Koordinasyon Kurulu Toplantısı, 28 Ağustos 2023 tarihinde Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Engelli Dostu Kütüphanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Aydın Vali Yardımcısı Dr. Halil İbrahim Ertekin Başkanlığında düzenlenen engelli bireylerin hayatını kolaylaştırabilmek amacıyla gerçekleştirilen İl Engelliler Koordinasyon Toplantısına, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ömer Turan, İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul,  Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Öğr. Gör. Gül Bozkurt,  ilgili kamu kurum STK ve dernek yöneticileri ile birçok personel katıldı.

Engelli bireylere yönelik hizmetlerin anlatıldığı toplantıda; Aydın'da yaşayan tüm engelli vatandaşların toplumsal fırsatlardan eşit şekilde faydalanması, topluma kazandırılması ve mesleki becerilerinin artırılmasına yönelik projeler hakkında bilgiler verildi. 

Engelli ailelerinin gündelik yaşantılarını kolaylaştırmak ve mevcut sıkıntıların çözümlenmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantı, STK ve dernek yöneticilerinin talep ve çözüm önerilerinin ardından sona erdi.

Toplantı sonrası, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem önderliğinde katılımcılara, Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Engelli Dostu Kütüphanesi hakkında bilgiler verildi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN