Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde İklim Değişikliği, Sürdürülebilirlik ve Ruh Sağlığı Paneli Düzenlendi

13.12.2023
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fakülte Tanıtım ve Geliştirme Komisyonu tarafından 12 Aralık 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Yörük Ali Efe Salonu’nda “İklim Değişikliği, Sürdürülebilirlik ve Ruh Sağlığı” paneli düzenlendi.

Panele,  Sağlık Bilimleri Dekan V. Prof. Dr. Ayden Çoban, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Dekan V. Prof. Dr. Aysun Sarıbey Haykıran, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Özge Ece Günaydın ve Dr. Öğr. Üyesi Esra Örenlili Yaylagül, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

 

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu’nun ardından Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencisi Onur Yıldırım tarafından keman resitali gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını Komisyon Başkanı Doç. Dr. Selvinaz Saçan ve Dekan V. Prof. Dr. Ayden Çoban’ın yaptığı panelde, Prof. Dr. Didem Evci Kiraz "İklim Değişir, Biz Değişiriz, Dünya Değişir”, Öğr. Gör. Ayşen Özmen Kervan "İklim Değişikliği ile Yaşamayı Öğrenmek" ve Elif Şimşek "İklim Değişikliğine Genç Bir Bakış Açısı" konularında sunum gerçekleştirdi.

 

Panel, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN