Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Toplantısı Yapıldı

13.03.2019
Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve personelin aylıksız izinlerde unvan bilgisi, hizmet belgesi ile kesenek/prim dökümlerinin kontrolü konularının görüşüldüğü hizmet içi eğitim toplantısı, 11 – 12 Mart 2019 tarihlerinde Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Genel Sekreterimiz Baki Aslantaş, Personel Daire Başkanı Ali Evdilek, Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürleri, Üniversitemiz Hizmet Takip Programı (HİTAP) sorumlusu Ali Erdoğan, Üniversitemiz birimlerindeki HİTAP kullanıcıları katıldı.

Genel Sekreterimiz Baki Aslantaş, personelimizin bireysel gelişimine katkıda bulunabilecek tüm etkinliklere destek vereceklerini belirterek “İnsana yapılan yatırım, yatırımların en büyüğüdür. Personelimizin daha verimli çalışabilmesi için elimizdeki tüm imkânları seferber edeceğiz.” dedi.

Üniversitemiz personeline ait bilgilerin Hizmet Takip Programı’na (HİTAP) veri girişlerinin yapılması işleminin personelin kadrosunun bulunduğu birimler tarafından yapılmakta olduğunu ifade eden Personel Daire Başkanı Ali Evdilek, personele ait bilgilerin HİTAP’a girişlerinin yapılması işlemiyle veri girişinde standardın oluşturulacağını söyledi.

Evdilek, HİTAP ile Üniversitemiz birimlerinin birliktelik ve uyum içinde olmasını, bu işlemler esnasında oluşabilecek idari para cezalarının en aza indirgenebilmesi, söz konusu veri girişlerinde herhangi bir nedenle oluşabilecek maddi hataların ortadan kaldırılabilmesi, veri girişlerinin eksiksiz, doğru ve zamanında yapılabilmesini amaçladıklarını ifade etti.

Toplantı öncesinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı Bilgisayar İşletmeni Ali Erdoğan tarafından hazırlanan “HİTAP Tanıtım Kılavuzu” ile “HİTAP Veri Girişi Resimli Anlatım” kitabı katılımcılara dağıtıldı. HİTAP’ın dijital özlük – sicil dosyası olarak tanımlanabileceğinin anlatıldığı toplantıda, hatalı veya eksik veri girişinin hem personel hem de kurum açısından ciddi sonuçlar doğurabileceği vurgulandı.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN